אני נשואה 15 שנה + 3 ילדים
לאחרונה תפסתי את בעלי בוגד בי עם מישהי מהעבודה שלו
היו לי חשדות לגביה אך הוא נהג לומר שאני פרנואידית מגזימה וקנאית והם בסך הכל ידידים לעבודה.
הם עובדים יחד 20 שנה ....
תמיד הרגשתי שהוא והיא עושים אחד למען השני הרבה יותר מידידים לעבודה.
היו הרבה הסתמסויות מיניות בינהם כולל תמונות מיניות בהן היא המאהבת שולחת לו תמונות בעירום חלקי, מסרים מיניים ברורים לפיהם היא חושקת בו ואוהבת אותו ומשכנעת אותו שהיא אוהבת אותו והוא אותה והוא בחיים לא ימצא מישהי שתאהב אותו כמו שהיא אוהבת ... בהודעות יש תיאורים ברורים של מין אוראלי ו 69 וכל מיני תנוחות / גניחות / געגועים לסקס / אהבה ועוד ועוד.....
מסרים שאינם משאירים מקום לדימיון
כמו״כ בעקבות המצב הזה הצמדתי בלש אשר צילם אותם באקט מיני כהוכחה חד משמעית שלא מדובר רק בסקס בפלאפון או סתם פנטזיה (לא שזה לא מספיק חמור) אלא מנהלים רומן ארוך ולוהט. בגידה פר אקסלנס. דבר ששבר אותי לחלוטין.
הבחורה הזאת נשואה ויש לה 3 ילדים קטנים , ככל הנראה לא אוהבת את בעלה ומנסה לשכנע שהיא טובה ממני ושהוא צריך אישה אמיתית שתפנק אותו.... כן אותה ..... ניסיתי לשקם למרות שלא רציתי ומיד בהתחלה העפתי אותו וביקשתי שייצא על מנת שאוכל לחשוב הוא לא הסכים בשום אופן וטען שמדובר בסקס בלבד ושאין לו שום רגש אליה וגם לא היה לו מעולם אך בגלל שהתאהבה בו הוא ניצל זאת למטרת סקס , כן אני יודעת שזה ממש נשמע קלישאה...
לצערי , לא הצלחתי לסלוח ובטח לא לשכוח.
אין לי שום אמון בו ואני סובלת באופן יומיומי לבחורה הזאת לא אכפת שהרסה לי את החיים והם ממשיכים לעבוד יחד
בעלה לא יודע עדיין שאישתו ניהלה רומן עם בעלי במשך 6/7 שנים....
לא אמרתי כי לא רציתי להרוס משפחה נוספת ומבחינתי העניין שלי מולו ולא קשור אליה , כלומר זה שהיא לא מוסרית זה ברור אבל מי שבגד בי זה בעלי היקר...
אציין שהכל ביננו היה ממש בסדר למעט עליות וירידות שיש לכל זוג נורמטיבי. הייתי אצל מטפלת זוגית , ניסיתי אך לא מצליחה לסלוח ובטח שלא לשכוח. כתם לכל החיים.
מבחינתי עשה את טעות חייו.
מה אני עושה במצב כזה? לפתוח הליך גירושין? ללכת לעורך דין? מה לעשות עכשיו?
המחשבה שהיה בינהם משהו מיני והם עדיין עובדים יחד , מכאיבה לי מאוד , מדי בוקר כי אני יודעת שקיים בינהם מתח מיני והיא ״התלבשה״ עליו ממש טוב הם מבלים 8 שעות ואף אחד מהם לא מוכן לוותר על מקום העבודה שלו .... ומבחינתי זאת לא אופציה שיעבדו יחד.
חשבתי על כמה אפשרויות לשינוי המצב אבל בינתיים מתייעצת ובודקת לפני שמתכוונת לפעול.
איך אוכל לשקם ולבטוח בבעלי שוב?
אין לי שום אמון בו אני חושבת על כל הטיולים שלנו והחוויות המשפחתיות ולא מצליחה לקלוט שבכל התקופות האלה היתה לו מאהבת מהצד , לא נקלט.