אני נשואה ,בפרק ב' מזה כשנה.
בעלי ואני מנהלים שני חשבונות בנק נפרדים שנינו מרוויחים משכורת יפה. אני משלמת את כל החשבונות והמחיה והוא מעביר לי סכום כסף כל חודש ,יש להגיד די מינמלי.
למרות זאת אני מצליחה לחסוך כל חודש כסף בצד.
הבעיה היא כזאת שיש לו גרושה שמנסה לחבל לנו בחיים דרך הילדה שלהם. חשוב לציין שגם הגרושה שלו התחתנה קנתה בית חדש היא ובעלה עובדים ומרוויחים יפה מאוד.
למרות זאת הילדה כל הזמן מבקשת מאבא שלה (בעלי) לקנות לה ה...כל. בגדים ,נעליים,איפור,בשמים.. כל דבר אפילו ללכת איתה לגבות,מספרה ושעווה רק כדי שישלם עבורה.
היא אומנם רק בת 13 אבל נראה שמשתפת פעולה עם האמא. וכשאני אומרת קניות זה רק מותגים.
השבוע בעלי אמר לי שהוא צריך לקחת הלוואה של 20,000 שח .
זה ממש הכעיס אותי שכל המשכורת שלו ויותר עוברים לגרושה שלו. בנוסף להלוואה יצטרך לעשות שעות נוספות מה שגורם לכך שיהיה פחות בבית וכמובן כל ניהול הבית יפול עליי. כשניסיתי לדבר איתו על הנושא ולהגיד לו שזה מוגזם כל הקניות ושהוא משלם מזונות לגרושה שלו והצעתי לו שיקציב נניח סכום של 1000 שח בחודש לקניות לבת שלו הוא התנפל עליי ואמר לי לא להתערב לו בחשבון ושיקנה כמה שבא לו. אמרתי לו שבנוסף למינוס יש גם את השעות נוספות וכו' ושאני צריכה עזרה בבית. וגם ניסיתי להאיר את עניו שהוא פשוט קונה במקום הגרושה שלו שמימלא מקבלת מזונות. כלום לא עוזר הוא מתעצבן ואומר שאני שונאת את הבת שלו. וכואב לי שהוא קונה לה.