המצב הוא כזה אנחנו חיים בחו"ל בעלי אמריקאי אני ישראלית חיים במקביל בשתי המדינות על הקו, פלוס שני ילדים ואחת בדרך.
בעלי קבלן , נאמר ויש מישהי סוכנת נדלן שבזמנו עזרה לנו עם קניית הבית שלנו ( בחו"ל) שבואי נאמר לא ״מתה ״ עליי אבל בקשר הדוק ורצוף עם בעלי כמעט 24:7 לא יום לא לילה לא סופשים קשר חופשי איתו, עכשיו הקשר ברובו עסקי היא מעבירה לו עבודות מלקוחות שלה מקשרת אותו לאנשים ויש כסף ממה שהיא מביאה , גם על דרך מבקשת ג'סטות פרטיות שלה ממנו וכו׳...
עכשיו בשמונת החודשים האחרונים אני הייתי עם הילדים בארץ הוא בא והולך ומפה לשם אני מבינה שהקשר הזה התרחב גם להורים שלו , כלומר היא קונה להם באה אליהם ככה ממש נהיו ״ משפחה״ כשאני מבקרת שם היא מעולם לא ניסתה ליצור קשר איתי, סתם לקפה פעם בעלי אמר שהיא אמרה שנצא לדינר אנחנו והיא ובעלה - מעולם לא קרה...
בקיצור היא לא רואה אותי ממטר.
פתחתי את הנושא עם בעלי - הוא כמובן ביטל את דבריי אמר שזה מקצועי והוא מוציא ממנה פרנסה וכו' וכו' הכל טוב ויפה את זה אני יודעת אבל, ואבל גדול אני שואלת אותו. מה יוצא לה מזה - היא באמת כל כך דואגת לילדים שלי ומשקיעה כל כך הרבה מזמנה עבור הפרנסה של הילדים שלי?! שאפילו היא גם דואגת להורים שלך כאילו בואי.....
אישה נשואה לאישה נשואה - מה הסיפור פה?
בעלי איבד את זה שנכנסתי לעומק של העובדות כועס עליי שאני כפויית טובה כל זה בגלל שרגע אמרתי לו דוגרי וואלה לא נראה טוב בכלל ולא הגיוני לי שהיא עושה את כל זה רק מתוך רצון טוב.
חייבת לציין שבעלי מכיר אותי טוב מאוד ויודע שאני כל כך
לא קנאית ....ברמת אדישות... החיים שלנו מבוססים על אמון מוחלט כשמההתחלה תמיד אנחנו מנהלים חיים ומשפחה גם ממרחקים.
אבל וואלה אני אומרת - נגיד היא יודעת שאני בעיר או שתורידי פרופיל אם זה נטו מקצועי וצרי איתו קשר בשעות הגיוניות לשיחות עסקיות או שתוכיחי לי שאנחנו חברים זאת אומרת תכניסי אותי ואת בעלך לתמונה החברית הזו.
אבל, השלום שלה צבוע כולה מתעלמת אשכרה מקיומי לא יורדת מהקו של בעלי והוא מבחינתו זה מקצועי - מפה לשם אני והוא בפיצוץ בהתחלה חשבתי שאני באמת הוזה אבל וואלה האישה הזו לא מכבדת לא אותי ולא את עצמה בתור נשים נשואות ובעלי משחק אותה לא מבין על מה אני מדברת - עד שכבר אני מתחילה לחשוב וואלה הוא לא היה עושה ביג דיל כזה אם לא היה שם משהו מעבר ואם אין כלום מה אתה מתנהג כאילו אתה לא יודע על מה אני מדברת? איך ממשיכים מכאן ...
לבקש שלא יהיו בקשר (לא מתאים לי לא לכבוד שלי אני לא אחת כזו ותאכלס גם יש פרנסה ממנה)
איך אני מפקחת על הנושא הזה בגלוי מול בעלי בלי חקירות סמויות ובלי חפירות?
חשבתי כבר להודיע לו שאני אמצע לי איזה חבר עסקי נשוי שנהיה בקשר ישיר 24/7 ובפעם ב שהוא יפגוש אותך אתה תרגיש שהוא לא בדיוק מת עליך ואז תגיד לי אם אתה מבין או לא מבין.
לא יודעת להגיד מה מהות הקשר בינו לבינה בצורה חד משמעית. זה לא מרגי שטוב בבטן. בגידה ? רומן ? רק עסקים ?
אשמח לעצה של עורך דין מנוסה שיוכל לעזור לי ולתת עצות טובות שיעזרו לי להתמודד מול הצרה הזאת שלא נותנת לי שקט ולא מרגישה לי בריאה להמשך מערכת יחסים של נישואים נורמליים.