ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - חייבת להבין מה אני עושה עכשיו...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/04/2019 12:55
שרה 01/04/2019 12:55
אני הייתי נשואה בעבר וילדתי 3 ילדים והתגרשנו ב2011.

עליתי לארץ עם הילדים. הילדים לא רשומים בתעודת זהות של האבא. כי הוא עלה אחרינו. (אבל יש לי את התעודות לידה של הילדים מחו"ל עם שם האבא בתור האב)

מתישהו חזרנו אבל ללא חופה. וכתוצאה מהחזרה נולדה לנו תינוקת נוספת והיא רשומה בתעודת זהות של האבא. ויש עוד אחד בדרך.

הוא הכניס לבית אשה נוספת בתור חברה שלא מצאה דירה והיה אמור להיות זמני עד שתמצא דירה. ובעצם זה היה תכסיס להכניס אותה לבית. פתאום הם הפכו לזוג ואני מצאתי את עצמי בחוץ.

הבחורה התחילה להיות מאד רעה אלי ולריב איתי. ביקשתי ממנו שיוציא אותה מהבית והוא לא הסכים. אז אמרתי לו או היא או אני. הוא עזב איתה ועבר לגור איתה אחרי מריבות נוראיות.

הוא קונה לנו אוכל מה שצריך. בזה הוא בסדר.

עכשיו הוא דורש ממני בתוקף גט נוסף לחומרא.

הוא אמר שהוא חושש שלא יוכל להתחתן בלי גט לחומרא. אבל בגלל שהמאהבת אמרה לו שהיא לא רוצה להתחתן איתו, אז אני יודעת שאין לו אשה ברצינות. אמרתי לו שאם תהיה לו מישהי להתחתן איתה ברצינות, אני אהיה האחרונה שאפריע לו להתחתן ואלך איתו לבין דין לקבל גט.

הוא מאד לחוץ על זה. אני חושדת שזה תרגילים של המאהבת. ושהיא מדרבנת אותו נגדי.

אני אמרתי לו שאני לא מרגישה בנוח ללכת לרבנות כשאני בהריון. (כי אני חוששת שהיא מנסה להרוס את החיים של, ואולי להפיץ עלי שהוא לא האבא)

הוא מנסה לכפות עלי ללכת לבית הדין. אני חוששת מה אם הוא יפסיק לקנות לנו אוכל כדי להכריח אותי ללכת לבית הדין.

לאיפה אני פונה ומה אני עושה?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון