ראיתי את הפוסט שלכם בפייסבוק ואני מקווה שתוכלו לעזור לי להתמודד מול הבלתי נסבל...
האבא של הילד "צץ" אחרי 11 שנה. הוא מבקש לבטל לי את המזונות בבית המשפט וכמובן על הדרך מתלונן נגדי בעקבות הטרנד החדש על ניכור הורי.
לצערי מינו לי במשפט את אותה פקידת סעד מלפני 4 שנים שהייתה נגדי (ואף קראה לבן שלי שקרן בזמן שיחה אישית איתו) כשביקשתי אפוטרופוסות מלאה וגם אישור להוצאת דרכון וגם אישור לשינוי שם לבן שלי.
למזלי בזמנו השופטת החליטה לפסוק לטובתי וקיבלתי את כל מה שרציתי.
כרגע ביקשתי מהעורך דין שלי הסיוע להחליפה אך הוא טען שכשפנה ללשכה לסיוע משפטי הם איימו עליו שאם אני אעיז להתלונן עליה ולהחליפה יופסק לי הסיוע המשפטי מהמדינה.
ניסיתי לדבר ללב השופטת. ללא הצלחה. הפקידת סעד החליטה על ניסיון לטיפול משפחתי. למרות שהילד לא מעוניין בכך ולא רוצה שום קשר עם האב . ניסיתי לסרב אך השופטת איימה עלי שתיקח ממני את הילד במידה ואמשיך להתנגד והתעקשה להעביר את הבן שלי הליך טיפולי שמצריך פתיחת תיק ברווחה כדי לעשות לו שטיפת מוח ולשכנע אותו להכיר את אבא שלו. לצערי אחרי האיום הזה שהשאיר אותי בהלם מוחלט הסכמתי לטיפול לצורך "טובת הילד".
הופניתי למרכז מיה בחיפה. המנהלת נטע גרייצר איימה עלי שבמידה ואני לא אתגמש בשעות שלי ואבוא לקראתה היא תגיד לבית המישפט שאני לא משתפת פעולה. שאני אולי לא יכולה לסרב לטיפול אבל היא יכולה לסרב לקבל אותי לטיפול אצלה.
כשביקשתי את יום חמישי אחרי השעה 4 היא אמרה שתשתדל. מטפלת בשם יעל צלצלה אליי ואמרה שהיא תפגוש אותי ביום שלישי בשעה 5. הסברתי שזה לחוץ לי כי אני עובדת ולאחר מכן יש לי עיסוקים אחרים ושביקשתי בפירוש את יום חמישי אחרי השעה 4. היא אמרה שבטח נטע התבלבלה וניתקה.
נטע חזרה אליי אמרה שלא התבלבלה וביקשה אתגמש ואגיע בשלישי. אמרתי לה שזה בלתי אפשרי ולחוץ לי מידיי. היא אמרה שאין לה מטפלות ביום חמישי. אמרה שאני חייבת להתגמש. כשזה לא עבד לה אמרה שהיא כבר נתנה את היום שלי לאקס שלי והיא לא רוצה שניפגש. אמרתי שזה לא משנה לי. ואז היא הוסיפה ואמרה שאני צריכה להתחשב בבן שלי ושבוודאי הוא יילחץ להיתקל באביו. אמרתי לה שאחשוב על זה. דיברתי עם בני והוא אכן ביקש שאשנה יום.
התקשרתי והסכמתי בלב ברירה. נאמר לי שאיני צריכה בכלל להגיע עם בני בחודשיים הראשונים של הטיפול אלא לבד. אמרתי למנהלת שזו חוצפה מצידה לתמרן אותי עם מניפולציות ושקרים כדי לגרום לי לשנות יום. הגעתי באופן חד פעמי כי כבר הסכמתי. שיתפתי פעולה ככל שיכולתי בצורה רגועה ועם חיוך ועניתי על כל שאלה פולשנית. ביקשתי להגיע להבא רק בימי חמישי אחרי השעה 4. ביקשתי את שם המשפחה של העו'ס לצורך תסקיר לבית המישפט של העורך דין שלי. הם מסרבים לתת ולהחליף לי יום ומאיימים עלי להגיע ביום שהם רוצים אחרת יגידו שאני לא משתפת פעולה.
האם יש מה לעשות בנושא? אני החודש חייבת לעבוד שעות נוספות. גם ככה זו משרה זמנית בדואר שעומדת להסתיים בסוף החודש ויום חמישי זה היום היחידי שבו אני מסיימת מוקדם ב2 ויכולה להגיע בלי לחץ בכל שעה אחרי 4 אבל הם לא מוכנים להתגמש איתי ועולים לי על העצבים...