ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - איפה עדיף לילדים להיות...
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/04/2019 09:06
מור 17/04/2019 09:06
בוקר טוב
אני רוצה להתייעץ ולשמוע חוות דעת נוספת מהניסיון שלכם.

אני פרודה חודשיים.

הוא עזב על דעת עצמו את הבית שלנו בדרום ועבר לגור בעיקרון אצל ההורים שלו במרכז.

כמובן שהוא לא לוקח את הילדים בכלל לישון שם באמצע השבוע כי המרחק גדול מידי לוקח רק שבת שניה זה הסכם בינינו בעל פה.
יש לציין גם ששכרתי עורך דין מעולה כי הוא עושה לי לא מעט צרות בכל התחומים...

השבוע האחרון פנה אלי שאני אמליץ לו איפה לשכור דירה באיזור שלנו כי הוא רוצה להתחיל לקחת את הילדים לישון אצלו.

1. אני לא חושבת שמתפקידי לעשות לו את הבדיקות איפה יהיה לו נוח לו נוח להביא את הילדים בבית ובזמן לבית הספר שנמצא מרחק הליכה של 5 דק' מהבית שלי (גרים בקיבוץ והבוקר לרוב הצומת פקוקה). גם שלא יבוא אלי אחר כך בהאשמות שלא מספיק להביא אותם בזמן בגלל המיקום שאני בחרתי..

2.אומר שקודם רוצה לסגור הסכם גירושין ורק אז לשכור את הדירה. אנחנו רחוקים מאוד מלהגיע להסכמות בזמן הקרוב להסכם.גם נראה לי הזוי ולא הגיוני שלא ירשם בהסכם איפה הוא גר על מנת לקבל את הילדים אליו.

3. הוא רוצה לקחת אותם אליו 3-4 לילות בשבוע. מאז ומתמיד כולל אחרי שעזב אני זו שעם הילדים בהכל ברמה שהוא אפילו לא מתקשר 3 ימים לדבר איתם טלפונית.

הם ניתן לקבוע שייקח אותם רק 2 לילות בשבוע וכל סוף שבוע שני?

העובדת הסוציאלית ביחידה לסיוע מתעקשת שאתן לו לנסות.

אמרתי לה שבמידה ולא יצליח אני זו שאצטרך לתקן אחריו נזקים. מתעקשת שהוא אבא שלהם ושהוא חייב לנסות גם כן... למרות שגם הוא אמר לה שלא בטוח שיצליח. האם ניתן כבר לערב מישהו שיוציא תסקיר איפה עדיף לילדים להיות?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון