ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - מקווה שיהיו לכם פתרונות עבורי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
15/10/2019 11:02
דליה 15/10/2019 11:02
חג שמח.

הגרוש שלי ואני שותפים בנכס שאני גרה בו. בנכס ליקויים רבים ואני משקיעה בו מכספי האישי ללא השתתפות שותפי בנכס, מכיוון שהוא מעוניין לבצע את התיקונים בעצמו, אבל מתגורר בחו"ל כבר יותר מחמש שנים.

הוא אינו מעוניין לשלם לבעל מקצוע. אף פעם ואינו מוכן להשקיע בנכס שדורש תחזוקה מרובה (עשה לפני עשור את רוב העבודה בעצמו וכעת אני נאלצת לתקן את הכל, במקטעים. בית קרקע עם עבר של נזילות בגג, במרזבים, פיצוץ בצנרת שדרשה החלפה של כול התשתית, חומה/גדר שדורשת תיקון ועוד).

איפה הבעיה? כאשר הוא מגיע לארץ הוא נכנס לבית כשאני לא נמצאת (למרות שכתוב בהסכם שביקוריו לא יערכו בבית) וללא רשותי ולמרות התנגדותי המפורשת. וזאת על מנת "לבדוק" את איכות השיפוץ והתיקון (שתמיד אינה לפי טעמו).

כתוצאה מכך ומכמות הליקויים אני שוקלת להעמיד את הנכס למכירה.

מכיוון שאני והילדים מתגוררים בנכס, אין הוצאות עבור עלויות מדור מבחינת תשלום על הנכס, פרט לשוטפות. בהסכם גירושין יש סעיף שאומר שאם אני יוצאת לשכירות, הוא משתתף בסכום מסוים.
אבל אני לא מעוניינת להשכיר אלא לרכוש.

במידה ואני רוכשת דירה אחרת, האם תהיה לו בה דריסת רגל (אני משמורן יחיד)?

ואם אני רוכשת דירה, בעצם לא יהיו לו עלויות מדור כלל? שהרי עלויות המדור כרגע מתחלקות בינינו כיוון שאנחנו שותפים...

תודה רבה לעונים

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון