אני והחוקי בחצי השני של שנות ה 40
יש לנו 3 ילדים בבית, בוגרים (יחסית)
אז איך הגעתי למצב שאחרי יותר מ 25 שנות נישואים אני בוגדת?
התחתנו צעירים מדי, כל אחד ברח לנישואים מהסיבות שלו.
עד לפני 3 שנים הכל היה בסדר, היינו עסוקים בילדים, עבודה, בית, היו לנו עליות ומורדות במשך השנים כמו לכל זוג רגיל, סקס אף פעם *לא* היה בעיה ביננו, הוא תמיד היה מעולה, מגוון, ובתדירות סבירה (דרך אגב, אף פעם לא אמרתי ׳לא׳ לסקס ולא השתמשתי בסקס כ״עונש״, אבל מצד שני תמיד היתה לו את הרגישות מתי לא כדאי ליזום סקס)
הבעיות התחילו כשהילדים גדלו, המצב הכלכלי השתפר מאוד ויש לנו המון זמן פנוי, פתאום כל החסרונות שלו בלטו בענק והחוסר בחום ואהבה היה פשוט ענקי, הוא פער לי בור בלב ובנשמה,
ובנוסף לכל התחלתי להשתעמם, 3 שנים שצעקתי, בכיתי והתחננתי שיראה אותי ואת הצרכים שלי, הוא התעלם, איימתי, שתקתי והוא המשיך להתעלם, דיברתי יפה, הסברתי והוא המשיך להתעלם; התייאשתי ופתחתי פרופיל פייק, העולם שנגלה לי היה פשוט מדהים, ומשם עד בגידה הדרך היתה פשוטה וקצרה.
זה הסיפור שלי בהכי תמציתי שיכול להיות.
עכשיו לשאלה למה לא להתגרש? למה כן? עכשיו כשאני דואגת לעצמי אין לי שום סיבה להתגרש, טוב לי ככה ואת מה שחסר לי בבית אני מוצאת בחוץ, כן זה פלסטר ויש המון כאב לב בעולם הזה, אבל הרגעים הטובים מפצים על הכל.
אין לי ייסורי מצפון, ואין לי בעיה להסתכל לו בעיניים אחרי שחזרתי מהמאהב, נלחמתי עד שלא יכולתי יותר, מי שלא יודע לשמור על מה שיש לו בבית, שלא יבוא בתלונות אחר כך.
בקשר לשאלה מה יקרה אם הוא יגלה? עזבו את העובדה שהוא לא יגלה כי מרוב שהוא יהיר הוא בכלל לא מעלה בדעתו שאני אבגוד, ואם הוא כן יגלה, אז סבבה, מקסימום נתגרש.
כמה נקודות לסיכום:
1. גבר זה לא מזוודה, אף אחת לא יכולה ״לקחת״ לך אותו
2. לבגוד זה לא כזה קל פשוט ובטח לא החלטה של רגע (לא מדברת על גברים שהם בוגדניים מטבעם, נגדם אין הרבה מה לעשות)
3. אף אחת לא תפתה את ״הבעל״ שלך אלא אם כן הוא נראה כמו בראד פיט ודומיו או שיש לו הרבה כסף, או שיש לו זין גדול במיוחד, אז תהיו רגועות כי גברים כאלה לא מסתובבים ביננו חופשי
4. אם אתן לא רוצות שהבעלים שלכן יחפשו בחוץ (כן חמודות הם מחפשים ואנחנו לא רק שלא מפתות אותם אלא אנחנו ממש צריכות להדוף אותם) אז פשוט תראו אותם, תקשיבו להם, גברים לא נוטים לדבר או להתלונן יותר מדי, אז אם יש משהו שמפריע להם אל תתייחסו לזה בקלות ראש.
5. נשים וגברים בוגדים באותה מידה
6. נשואות בדרך כלל יבגדו *רק* עם נשואים וכל הגברים הבוגדים שאני מכירה, בוגדים וייבגדו רק עם נשואות.
7. כל אחד בוגד מהסיבות שלו, אבל הרוב הגדול של הגברים בוגד בגלל חוסר של סקס בבית, מבחינת התדירות והגוון
*שלא תיכנסו לי לסרטים, המאהב שלי הוא לא הבעל של אף אחת מכן :-)