ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - בעיה עם הגרוש - מה אני עושה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
25/12/2019 12:15
דליה 25/12/2019 12:15
אני והגרוש שלי שותפים בבית. חצי חצי. הגרוש חי בחו"ל. בהסכם כתוב שהביקורים לא ייערכו בבית הצדדים. עד כאן הכל טוב ויפה.
אבל

כל פעם, אני מדגישה, כל פעם כשהוא בא לארץ הוא מתנחל אצלי בבית כשאני לא נמצאת. הוא אוסף את הילדים מבית הספר, ובמקום לנסוע להורים שלו או למקום אחר, הוא לוקח מהם את המפתח, נכנס איתם לבית ויושב איתם פה שעתיים שלוש, יושבים, אוכלים, עושים בלגאן בבית וממש לפני שאני חוזרת, עוזבים את הבית. אתמול הוא הגדיל לעשות והביא גם את בן הדוד שלו לבית.

כל ביקור ( גרושים כבר 3.5 שנים) הסיפור הזה חוזר אני לא נמצאת, הוא מנצל את זה שאני לא נמצאת, נכנס לבית ומסתובב בו ועושה ככל העולה על רוחו, מתוך ידיעה גמורה שאני מתנגדת לנוכחות שלו כאן.
אני לא רוצה "לעשות סצינה" מול הילדים אבל זה פשוט בלתי נסבל. הוא לא מודיע מתי הוא אוסף ומתי הוא מחזיר ואי אפשר אף פעם לתכנן שום דבר.
הוא טוען שהוא הבעלים של מחצית מהבית ולכן הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. הבית במצב לא טוב ואני משקיעה מכספי ומכספי הורי בתחזוקה והוא לא משתתף בשום דבר (נזילות בגג, החלפת דוד, פיצוצים בצנרת, תיקון מערכת מיזוג ועוד). הוא רק נכנס, מבקר אותי למה לא תיקנתי (השקעתי עוד כספים מכיסי) את מה שלדעתו צריך לתקן, לא מוכן להשקיע שקל, יודע שחייב לי כספים ומשתיק אותי כשאני מדברת על זה ופשוט מתנהג בבריונות לשמה.

אני רוצה לעצור את זה.
אני לא מוכנה בשום פנים ואופן שיהיה אצלי בהית במשך שעות כשאני לא נמצאת.

מה עושים?!

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון