ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - למה הוא מסתיר כסף?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
20/02/2020 10:34
אירנה 20/02/2020 10:34
אני בת 44 נשואה 17 שנה.

כבר תקופה לא קצרה שהיחסים שלנו לא כמו שהיו בעבר. אין אינטימיות. אין יחסי מין. אני מרגישה שהוא מתרחק ותמיד חשבתי שאני אשמה כנראה... בשבועות האחרונים היו מריבות שהתחילו מכלום והגיעו לטונים צורמים - מה שלא היה בעבר. לא דיברנו על רצון להתגרש או משהו כזה, אבל בבטן זה מרגיש שאנחנו לא בכיוון נכון.

להפעתי הרבה, השבוע גילתי שלבעלי יש חשבון נפרד (בנוסף לחשבון המשותף של שנינו) שהסתיר ממני במשך שלוש שנים, הדבר הגיע לידעתי ממש במקרה, שפניתי אליו לקבל הסבר אמר ששמר את הכסף ״כהפתעה ״ בצד כדי להפתיע בחופשה, כמובן שאני לא מאמינה לסיפור כיסוי שלו, מה גם שבהתחלה הכחיש לגמרי שיש ברשותו חשבון נוסף, ורק אחרי שהתעקשתי ואמרתי שיש בידי הוכחות הוא התוודה, למחרת ביקשתי ממנו פרטים של חשבון הבנק וגיליתי שיש בו סכום לא קטן, יש לציין שהחשבון המשותף שלנו בגרעון משמעותי כבר תקופה ארוכה, אני מאוד מאוד פגועה מאוכזבת כועסת ומרגישה שאיבדתי בו אמון לגמרי.

מה דעתכם, למה שהבעל שלי יסתיר כספים בחשבון בנק? מה הסיכויים שהוא מסתיר ממני עוד נכסים אחרים ואולי רכוש כמו דירת מגורים או משהו כזה? מה אני אמורה לעשות עם הגילוי הזה בעיקר לאור העובדה שאני מסתובבת הרבה זמן עם תחושה מאד לא נוחה לגביו ולגבי המערכת יחסים שלנו....

מקווה שתוכלו לתת עצה טובה

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון