אני הוצאתי צו הגנה נגד בעלי שהיה אלים כלפיי מילולית על בסיס קבוע ופיזית לעיתים רחוקות. הוא הורחק לשבוע.
בדיון בנוכחות שני צדדים השופטת החזירה אותו הבייתה בהסכמתי (לאחר לחץ מהצד השני) לחודש.
בזמן הזה אנחנו אמורים להגיע להסכם.
אנחנו גרים בשכירות, משכורות דיי דומות הוא יותר ממני ב-1000 שח. הילדים בגילאי 5.5, 3.5 ושנה וארבע. הם הציעו בפגישה שהייתה הסדרי ראייה של 2 לילות בשבוע פלוס כל שבת שניה.. אני לא הסכמתי כי הוא היה אבא הכי לא מעורב וכי הילדים קשורים אליי מאוד ובגלל שהוא קצר והיה אלים כלפיי.
ברור לי שזה מהלך טקטי כדי לא לשלם מזונות.
בנוסף הם הציעו הסכם שלום בית / גירושין פלוס התחייבות לטיפול מצידו. סדנה לכעסים וטיפול פרטני.
אני חשבתי על זה והסכמתי. וחייתי איתו כאילו אנחנו הולכים לשלום בית. לפני כמה ימים שאלתי אותו מה קורה עם ההסכם? והוא שאל מה אני רוצה שיהיה כתוב אז אמרתי לו שלשני הגדולים אני רוצה לינה אחת בשבוע ועוד צהרים משותפים ושבת פעם בשבועיים. ולתינוק רק מפגשים בלי לינה עד שיגדל קצת.
הוא התהפך עליי ברגע והודיע שהוא הולך על משמורת משותפת לגדולים ומדורגת לקטן. פלוס מזונות מצומצמים עד שיגיעו לגיל (אני מניחה שהכוונה לגיל 6).
עכשיו אני שואלת, לאור עבר אלים כלפיי וחוסר מעורבות שלו בחיי הילדים (מלבד צהרים אחד שהוא איתם בשבוע) מה הסיכוי שלו לקבל משמורת משותפת או הסדרי ראייה מורחבים אם נלך למשפט?