ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - רוצה לעבור דירה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
02/08/2020 13:42
י.ס 02/08/2020 13:42
האם במידה ויש פסק דין שקובע שאני חייבת לגור באיזור הצפון, האם אין מה לעשות בכלל כדי להלחם בזה? בעלי מפחיד אותי שזה המצב היחיד שאפשרי ואין סיכוי שיאשרו מעבר למרכז. אני נחרדת מהמחשבה שיאלצו אותי לגור בחיפה, או באיזור, בלי שום משפחה בצפון, בלי עבודה. שאאלץ לשכור דירה לבדי בלי עזרה מאף אחד. הבעל אמר שישקיע את כל כספו להכריח אותי לגור פה 18 שנה. אני מרגישה כלואה ורע לי.

יש לי אפשרות לעבור לנתניה (לאבי) או לראשון (לאמי). ובכל מקרה להתקרב למקומות עבודה. בעלי טוען שאם לא מוצאת עבודה במקצוע שלי בצפון (מפתחת מובייל), אז שפשוט אלך לעבוד במקצוע אחר (קופאית, מזכירה למשל).

הוא גם אמר שיכתוב במכתב תגובה שהיה לי סיפור עם ביטוח לאומי שמציג אותי כאדם "לא נורמטיבי/הגון" (ביקשתי דמי לידה, על תקופה שעבדתי אצל אבא שלי. וביטוח לאומי עשו חקירה והחליטו שלפי כמות השעות/כמות המיילים, עבדתי פחות שעות ביחס לשכר. כלומר שהיה מגיע לי שכר יותר נמוך ממה שקיבלתי. ולכן לא קיבלתי דמי לידה בסוף.

אני לא מבינה איך זה קשור לנושא של הליך הגירושין. מה האפשרויות שלי למעבר דירה במקרה כזה?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון