ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - אני צריכה להתייעץ אתכן
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
26/01/2021 09:44
בתאל 26/01/2021 09:44
אני גרושה עם 3 ילדים בני 12 10 ו8
אבא שלהילדים עזב אותי לטובת המאהבת שהיום הוא נשואי לה
כשהגדולה שלי הייתה בת 5 והקטן בן חודש
מאז ומתמיד אני ההיתי בשבילם גם אבא וגם אמא גם כשהוא בתמונה
היה תקופה בהתחלה שלא בא לראות את הילדים במשך חצי שנה
אחרי שאיימתי אליו ואמרתי לו או שיחתום לי על וויתור על הילדים שלא רוצה איתם שום קשר או שיתחיל להגיע לראות את הילדים כמו בסדרי ראיה (לי לא הפריע שהוא לא בא פשוט כאב לי על הילדים ) אני תמיד היה חשוב לי שלא משנה מה היה בני לבינו לא מערבים ילדים הילדים שלי לעולם לא שמעו מילה 1 רעה על אבא שלהם תמיד אמרתי לילדים שלי כמו שאתם מכבדים אותי תכבדו את אבא ואת אישתו חשוב לי מאוד שתמיד ידעו שלא משנה מה יש להם 2 הורים שמוכנים לעשות הכול בשבילם
הקשר עם האבא שלהם הוא סבבה
יש ויכוחים
בחצי שנה האחרונה שמתי לב לשינוי התנהגות של הבת שלי הגדולה פשוט מורדת בי מה אני לא עושה בשביל כל הילדים שלי מקשיבה להם מחבקת לא מפסיקה להגיד ולהזכיר להם כמה אני אוהבת אותם
מתעוררת כל יום ב5 בבוקר מכינה להם ארוחת בוקר ותוך כדי עושה הכנות לצהרים (אני עובדת)
כל מילה שאני לא מסכימה איתה
היא פשוט מתחצפת אומרת לי מילים מאוד קשים כמו אני אמא רעה אני שטן ושהיא מעדיפה את אישתו של אבא שלה על פני
ושהיא רוצה לעבור לגור אצל אבא שלה אומרת לי שאני אמא רעה
כל פעם שהיא מדברת ככה הלב שלי ניקרע ל2 אני שמגדלת אותה לא החרסתי לה כלום בחיים איספת הורים אני קופת חולים אני שהיא חולה אני זו שלא זזה מהמיטה שלה ובאמת לא זזה ממנו
אני שיושבת איתה ומדברת איתה לפחות 3 פעמים בשבוע יוצאות מידי פעם לדייטים רק אני והיא
ואני רעה ? אני שטן? אני אמא לא טובה ? אמרתי לה תגידי לי איפה אני טועה אני יתקן אני לא נולדתי אמא מושלמת ואם אני טועה אני גם יתנצל זה לא יוריד לי מהכבוד
התשובה היחדה שלה זה שהיא לא יודעת מה להגיד לי
אמרתי לה יותר נכון ביקשתי ממנה יותר לא לדבר ככה אליי כי באמת זה שובר אותי
אבל היא לא מבינה
הבעיה היא ש2 הילדים שלי הנוספים פשוט לומדים ממנה
היא חושבת שמותר לה הכול
מותר לה להרים ידיים לקלל ועוד..
וכשאני באה ואומרת למה היא בשוט מתחילה לצעוק מה את מאשימה אותי ומתחילה לצעוק וכל פעם מאיימת עליי שתעזוב את הבית ותלך לאבא שלה
הסברתי לה כמה פעמים בבכי שאני לא יכולה לוותר עלייה שאני אוהבת אותה
וחשוב לי שיהיה לה טוב לא ישקר לפעמים היא מעלה לי את העצבים אני פשוט לוקחת לה לכמה שעות את הטלפון
הטלפון הזה פשוט הרס אותה רואה טיקטוקים שפשוט לא בשבילה ושאני לא צוחקת על זה ומעירה לה שזה לא בשבילה היא אומרת לי את רואה כלום לא טוב לך אצלי אז אמרתי לה תראי לי סירטונים מענינים ולא איך גבר אומר לבחורה שהוא רוצה להיכנס מאיפה שהוא יצא ולא להראות לי סירטון שאיך ילדים מרביצים לילדה זה פשוט קורע אותי
שאלתי אותה אם היא מראה לאבא את מה שהיא מראה לי אומרת לי שכן ושהוא לעומתי צוחק מזה
אז אמרתי מצטערת אני לא צוחקת על דברים כאלו
ניסיתי פסיכולוג ניסיתי טיפול קשר בני לבינה ניסיתי הכול באמת הכול היא ילדה טובה חכמה באמת מביאה לי תעודות הצטיינות כל מחצית וכל סוף שנה
שבוע מנסה לבקש ממנה לראות מה קורה בטלפון שלה
היא פשוט לא הסכימה ושינתה את הסיסמה שלה בטלפון
וכן אני מחטטת כי אני אמא שאכפת לי שלא יקרה חלילה משהו לא טוב
היום שלחתי אותה לקנות משהו והיא השאירה את הטלפון דולק ליידי ואיך שהיא יצאה אני פשוט חיטטתי
וחשכו עייני
אבא שלה אבא שלא נתנתי לאף ילד וילדה שלי להגיד משהו רע עליו
שדאגתי שיכבדו אותו הוא פשוט מסיט לי את הילדה אומר לה לעבור לגור אצלו ויהיה לה יותר טוב ושהוא לא יחסיר לה כלום מבטיח לה חדר לבד אומר לה שלא תקשיב לי לכלום ושלא תאמין לי ושכל דבר שתדבר איתו ולא איתי ועוד מלא דברים רשם לה נגדי
והיא פשוט זורמת איתו בשיחה עשתה אותי אמא פשוט מכשפה אני לא יודעת איך לנסות להשיב אליי את הילדה שלי אני לא רוצה לוותר עלייה
אני אוהבת אותה ויהיה לי פשוט קשה בלעדייה עם היא תעזוב אותי
אני באמת תמיד מקשיבה לה תמיד תמיד מחבקת מנשקת דואגת ובאמת לעולם לא החסרתי כלום ממנה אשמח לעצות . מצטערת על האורך - אני מבקשת להתייעץ אתכן מתוך הניסיון שלכן, איך אני אמורה להתנהל?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון