ב2.8 נחתם הסכם הגירושין ע'י בית משפט
וכמובן שאני והגרוש חתמנו גם .
מאז עברו 9 חודשים והגרוש מתחיל לעשות בעיות בנושא ההסכם ,
הוא גר בקריות , נייד עם אוטו , אני גרה באשדוד בלי רישיון ולא ניידת כלל .
יש לנו 3 ילדים , בהסכם כתוב. במפורש , שהוא אחראי על איסוף והחזרת הילדים כל שבת שניה .
הוא משלם מזונות 2500 שקל סהכ , עד עכשיו לא ביקשתי חצאיים ולא שום סכום מעבר ל2500 בידיעה שיש לו חובות , ובגלל זה גם המזונות נמוכים כל כך (זמני עד פברואר 21 ואז יעלה למזונות כחוק ומדור)
כבר לפני שבועיים , האדון החליט שהוא לא מגיע לאסוף אותם יאם אני רוצה שהם יבואו אליו אני צריכה להביא אותם אליו . אין לי את האפשרות הזאת וגם אני לא חושבת שזה הוגן , שבועיים שלמים הילדים נמצאים תחת חסותי , הוא לא מגיע לראות אותם במהלך הזמן הזה ובקושי מתקשר איתם , יש לו מינימום התחייבויות לגביהם וזאת אחת מהן , הוא בשלו, ממשיך לאיים שאם אני לא אביא אותם הוא פשוט לא יגיע .
ויותר מזה , מאיים להחזיר אותי לגור בקריות , אחרי שהסכים בהסכם שאעבור לאשדוד כי הוא יודע שבקריות אין לי משפחה ואין לי מה להשאר שם .
זה גומר אותי , האגו הזה והמלחמות האלה על חשבון הילדים , אני לא מצליחה להבין את הדבר הזה, במקום שתלחם לראות את הילדים שלך אתה מתעסק בחרא?
הוא מנהל זוגיות כבר כמעט שנה, עם אישה ו2 הילדים שלה ( שזה כבר סיפור אחר )
אז אחרי הרקע הקצר ממש .... מנסיונכן... מה אני יכולה לעשות אם גם שבוע הבא , בשבת שלו, לא יגיע לקחת אותם בטענה שאם אני לא יביא אותם הם לא יבואו אליו..?
עד היום נלחמתי שיהיו בקשר עם כל המכשולים שהוא שם לי בדרך , והיו הרבה , כיסיתי עליו המון מול הילדים עם הפגיעות שלו כדי שלא ירגישו שהם פחות מהילדים של הבת זוג שלו ( הילדים מכירים אותה כי היא הייתה חברה שלי והבנות שלה היו במסגרות עם הבנות שלי)