ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה

הוספת תגובה ל - אפוטרופסות על אמא שלי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

*(אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
31/10/2016 13:02
דורית 31/10/2016 13:02
מבקשת עצה מעו"ד תותח שיילחם עבורי במחיר צנוע יחסית לקבל אפוטרופסות על אימי ניצולת שואה חולת אלצהיימר.

אני חד הורית לילד בן 15 שאובחן כ-PDD על הרצף האוטיסטי בגיל שנתיים ונחשב 100% נכות.
אבי נהרג בתאונת דרכים כשהייתי בת 14 ויש לי אח הגדול ממני ב6+ שנים שחי 30 שנה בחו"ל וחזר לפני שבועיים לגור בארץ.
היינו תמיד רק אני ואימי יחדיו.
כשהילד שלי אובחן בגיל שנתיים, אימי דיברה עם אחי ואמרה לו שכאשר יש ילד עם 100% נכות, על הרצף האוטיסטי, חייבת כל המשפחה להבטיח את העתיד הכלכלי שלו מכיוון שלא יוכל ללמוד באוניברסיטה ולהיות עצמאי כלכלית ולכן רוצה שכל רכושה ייועד לילד האוטיסט לאחר מותה.
אחי וגיסתי הסכימו ברצון.
לפני כשנתיים אימי העבירה את דירתה על שמי בטאבו למען בני האוטיסט מכיוון שעדיין קטין, ועשתה צוואה חדשה שמעוגנת בחוות דעת של פסיכוגריאטר שמטפל בה ובדק אותה וקבע שאמנם חולת אלצהיימר אך עדיין במצב שמסוגלת להביע את רצונותיה.
לפני כחצי שנה אחי כתב 3 צ'קים מהחשבון המשותף רק לה ולי בסך כמעט חצי מיליון₪.
קיבלתי אפוטרופסות זמנית לחצי שנה שתסתיים עוד 3 שבועות.
אחי לקח עו'ד ומאיים שיילחם כמה זמן וכמה כסף שיידרש עד שיקבל אפוטרופסות בלעדית על אימי.

לקחתי עורך דין הכי זול שמצאתי במחיר 5,000₪ בתשלום מראש לכל תהליך האפוטרופסות.
אבל הוא לא עושה כמעט כלום ובוודאי שלא נלחם למעני.
לכן אני חייבת לפטר את העו"ד ששילמתי לו מראש ושלא עושה כמעט כלום.
פונה אליכם :
האם לקחת עו"ד תותח שיילחם לעתיד אימי והילד האוטיסט ויעלה סכומים שלא אוכל לשלם, או להרים ידיים שאחי יהיה אפוטרופוס ויגנוב אותה בעודה בחיים, ולא ידאג באמת לה.
איך אוכל לדעת מבין עורכי הדין שיפנו אלי מי באמת מעולה ותותח שיילחם למעני ?
תודה

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון