בעלת הדירה הייתה קשישה שלא הייתה צלולה ולכן מונה לה אפוטרופוס , את חוזה הדירה חתמנו מול האפוטרופוס לשנה , ניתנו צ'קים על שם משרד עוד הדין וכו , על כל בעיה יצרנו קשר עם המשרד שהיה שולח איש מקצוע ודואג לתשלום .
לפני מס ימים השכנה בקומה מתחת התלוננה בפנינו כי התקרה שלה מלאה ברטיבות וככל הנראה מדובר בנזק בצנרת אצלנו ,
יצרנו קשר עם המשרד ושם נאמר לנו כי בעלת הדירה נפטרה לפני שבועיים ויש ליצור קשר עם היורשים ונתנה לנו רק שם ומספר קווי , אנו מנסים ליצור איתם קשר מספר ימים ואין מענה , ניסתי למצוא בכל דרך מספר נייד שלהם אבל לא נמצא.
היום התקשרה השכנה מלמטה בטענה שזה לא יכול להדחות אפילו ביום אחד והתיקון חייב להתבצע היום .
מה עליי לעשות ? היא רוצה שאשלם לבעל מקצוע ואחפש את הדרך להתקזז בעתיד עם בעלי הדירה (מה שלא אפשרי כי אין לי מאיפה לקזז הצ'קים כבר מופקדים בחשבון ובכלל של משרד עורכי הדין)
על מי חלה אחריות התיקון ?
אני די בטוחה שהירושה לא הספיקה לעבור ליורשים בשבועיים ויש לי מין תחושה שמשרד עורכי הדין פשוט מתנער מהנושא .
אשמח לעזרתכם, מי מהגורמים צריך לקחת באחריות ולשלם על הנזק ? האם חייבים לחכות לקבלת צו ירושה בשביל לפנות ליורשים?