אני בן 21 ומתגורר כבר שנתיים בסין. במהלך השנתיים האלה אני נמצא בזוגיות עם סינית שכבר ביקרה בארץ ויש לנו מערכת יחסים רצינית ארוכת טווח. בינואר הזה אני מגיע לישראל ואני מעוניין להגיש מסמכים על מנת לבקש להסדיר את המעמד שלה בהתבסס על המערכת יחסים שלנו (למרות שאנחנו לא נשואים וגם ידוע לי שלא נוכל להינשא בארץ). אני יודע שזה אפשרי, לא בטוח אם זה נכנס תחת ידועים בציבור או לא.
אני יודע שהתהליך קשה מייגע ופולשני לפעמים אבל אני בכל זאת מעוניין לחזור לארץ ולא לבד ...
אני מעוניין לשאול איך אוכל להגדיל את הסיכויים שלי בתהליך כזה, ומה עלי להכין מראש לכל מי שיודע את התהליך?
הכנתי את כל התעודות שלה, תואר באוניברסיטה למיקרו-אלקטרוניקה ופיזיקה עם תעודות הצטיינות במשך 3 שנים שהיא קיבלה מהאוניברסיטה כל שנה. בנוסף מסמך שמעיד שיש לה עבר נקי, צילום תעודות זהות של ההורים שלה ותעודת לידה שלה עם הצילום של התעודת זהות שלה בנוסף והפספורט. תמונות פספורט.
אני מתכוון גם לבקש מההורים שלי ושלה לכתוב מסמך רשמי הממליץ שהיחסים אכן אמיתיים בנוסף מכמה חברים מאד קרובים גם לבקש לכתוב מסמכים כאלה ולהוסיף את כל התמונות והאלבומים מהשנתיים שלנו ביחד שמוכיחים שאכן היינו ביחד כל הזמן הזה.
האם יש עוד משהו ששכחתי ואני צריך להכין ולהתכונן אליו?
אשמח מאד לעזרה.