למה זוגות מתגרשים... זאת דעתי
אביה
28/11/2017 12:58
אז ככה אני לקראת גירושין אוטוטו הגט אבללל אני לא שלמה עם זה ! יש לי אהבה חזקה לבעלי שהוא אב יילדיי , אך לצערי אני והוא לא באותו המקום ! הוא מחפש ריגושים , נשים ... ואני , רוצה רק שייכנס לו בינה ודעת כי ביננו , מי מבטיח לו שיהיה לו טוב ? למה לא לשנות את מה שקיים? יש ילדים קטנים באמצע שהלב שלהם שבור!! בעל יקר רציתי להאיר את עיניך ולספר לך שכלום לא בטוח , ובטח שאין דבר כזה מושלם ! זה רק בחלומות ! אז נכון בהתחלה היא תתן לך חום ואהבה ואפילו תתייחס אליך כמו למלך ! אך אל תשכח שמירוץ החיים , הלחץ המתח המצב הכלכלי בשניות יכול לנפץ את כל החלומות ! אהוב שלי אני אשתך ויכולה להגיד בלב שלם שאף אחד אינו מושלם , ותמיד הדשא שלך השכן ירוק יותר! הלוואי שתתעורר מהר מאיפה שאתה נמצא!!! כי אין לדעת מה יוליד יום ! תעשה אותי מלכה אעשה ממך מלך , אל תפגע בי ואם כן , הכל חזור לך בפרצוף ! תתעורר לפני שיהיה מאוחר מידי ...
קראתי את מה שרשמת ואני חייב להגיב על זה.
גם אני ואישתי בדיוק באותה בעיה.
מה שכן רציתי להגיד זה לגבי השגרה. יש לנו 2 ילדים קטנים שדיי מתישים אותנו עד שהם הולכים לישון. אבל הבעיה היא שאחרי שהם הולכים לישון האישה תמיד עייפה וחסרת חשק מיני גם בשעה 9 בערב.
זאת מגמה שנמשכת דיי הרבה זמן. גם הסדרות והתכניות שהיינו בשנים הראשונות רואים יחד גם זה כבר לא מעניין אותה.
הלכנו לטיפולים זוגיים וזה לא עזר.
ככה שהאהבה בנינו דיי נגמרה ככה נראה.
במצב כזה זאת הסיבה שמתגרשים. זה לאו דווקא בגלל שאחרי גרושין מכירים בחורה שיהיה איתה הרבה תחומים משותפים.
אני מאמין שיש הרבה נשים שכן הייתי יכול לאהוב אותם ולעשות הרבה דברים משותפים יחד מאשר להמשיך להיות בקשר מת.
ואם ובמידה שאני אכיר בחורה חדשה ואיתה שוב יקרה החוסר תקשורת וכל הבעיות שציינתי אז פשוט הקשר יגמר וללא שום חתונות או ילדים נוספים.