ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
29/11/2017 21:11
רות 29/11/2017 21:11
לפעמים להתגרש יותר גרוע מלחיות בזוגיות לא טובה... תתפלאנה! ואני פונה בעיקר לנשים שביניכן...

חשוב לי לספר לכן, מנסיון אישי, שלרוב, להתגרש י ו ת ר קשה מאשר לחיות בזוגיות לא טובה (אלא אם כן הוא אלים כלפייך ואז את עוצרת פה ורצה למצוא עו"ד טובה!!)

הרבה יותר קשה לעשות את הצעד, להבין שזהו, זה נגמר
למצוא עו"ד שהוא בנאדם ולא רואה בך מכונה למשיכת מזומנים
להבין - מה זה אומר להתגרש? הסכם? [הכי טוב] גישור? [גם הכי טוב ובד"כ הכי זול] הליכים משפטיים? [ יקר וסיוטי!!]
להיות מוצפת במידע מהבת דודה של השכנה [תעשו לי טובה ואל תחפשו מידע אצל אחרים כל סיפור כל כך שונה ומלא פרטים חשובים ועקרוניים]

איך אומרים לו? ואיך אומרים לילדים?
כל פעם שהבת שלי נוסעת לשבת (היא בת שלוש וחצי) ובמיוחד בהתחלה לא יכולתי לתפקד כמה שעות כי הרגשתי שהמערכות שלי בגוף מאבדות איזון [אני בטוחה שחלק מכן רק מייחלות לאיזה סופ"ש שקט אבל שורה תחתונה זה שברון לב]

אני כל פעם מדמיינת את עשרות אלפי "הילדים הנודדים" במיוחד בימי חמישי, קטנים וגדולים עם מזוודות קטנות וגדולות, מלאות בגדים, צעצוע אהוב, בקבוק, מוצץ, ולב כבד.

ככה אני קוראת להם בראש שלי, ילדים שנודדים מבית לבית, משבת אצל הסבתא, לדודה לאבא לאמא... ואמא שנשארת לבד :( או אבא שנשאר לבד :(
וכסף.. אוי אני אפילו לא הולכת להכנס לזה "פירוק שיתוף" "איזון משאבים"...

ואז נגיד שעברת את כל הסבל של תקופת גירושין - זה לא הסוף. זאת רק ההתחלה.

אני לא אפרט עוד, זה מספיק מתיש לחיות את זה ואני לא הולכת לפרט דברים אישיים מחשש שמישהי שמישהו מכיר יעביר ותהיה בעיה משפטית, אני חושבת שבגלל זה המון נשים פשוט לא חושפות שום דבר ממה שעברו.

בשורה התחתונה - אין בעד או נגד גירושין, כל מקרה לגופו ממש!

כל אישה, כל איש, כל סיפור חיים. רק תעשו לעצמכם טובה ותנסו לעבוד על הזוגיות, להלחם - אם יש על מה כי זה לא פשוט ולא ורוד כמו שלפעמים נראה [ונגעתי ממש על קצה המזלג. ממש...!]

אם אין ברירה, לכו על זה, בחכמה, ברגישות ובנחישות.
יש גם סיפורים עם סוף טוב, כמו שלי - הכרתי את אהבת חיי והתחתנו ואני הכי מאושרת בעולם אבל המון כאב והתמודדויות עדיין קיימות ואפשר להגיד שהן כאן כדי להשאר (עד שהקטנה תגדל..).

ואם אתן הולכות על זה, תמצאו לעצמכן עורכת דין טובה, אנושית, שתסביר לכם את האמת במלואה ואת כל התרחישים האפשריים ותעזור לכן לצאת מזה בכבוד.

תהיו חכמות, תפעלו מהלב אבל עם שכל, הרבה שכל.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון