בוקר טוב
מקווה לשמוע דעה של
עורך דין לעניין
מזונות והתנהלות הגרוש בכלל. אנחנו גרושים 3 שנים וקצת 6 ילדים משותפים.
פסק דין מזונות על 6 ילדים 5200 הוא מצהיר על תלוש מאוד נמוך (בפועל שכר 13000 אלף ויותר יש גם טיפים ) לצערי הגשתי קיצבת מזונות. אילו הייתי מבינה לא הייתי מגישה מחכה שהוא יסיים את ההפטר אחרי שעבר
פשיטת רגל. קצבו לי 3500 מקבלת דרך ביטוח לאומי.
במהלך השנים שאנחנו גרושים בלחץ 3 פעמים קנה את התרופות לילד.יש לנו ילד שנוטל תרופות קבועות לפני כמה ימים שלקח חלק מהילדים אליו הבין שנגמרו לי התרופות .במקום לומר שהוא יקנה אמר לי פעם הבאה אם הילד יהיה בלי תרופות הוא לא יקח אותו עניתי לו גם ככה אתה עושה טובה שאתה לוקח אותם פעם ב... וגם יש לך עוד 2 בנות קטנות שבקושי מכירות אותך אז אל תיקח בכלל...
המשכתי ואמרתי לו פעם הבאה או שתיקח את כולם או שלא תיקח אף אחד רתחתי מעצבים יש לו עוד חוצפה הוא משתמש במשפט שהשופטת אמרה בדיון כשהתגרשנו שאף אחד לא יכול לחייב אותו לקחת את הילדים. זכותו לקחת רק חלק וגם לא תמיד את כולם יחד
מחלק לוקח 1 לפעמים 2 וכן הלאה אף פעם לא לקח את כל הילדים יחד.
למה אני צריכה לסבול התנהגות כזאת? בסוף שבוע היה צריך לקחת את כל הילדים ביקשתי ממנו שישארו לישון אצל אמא שלו כי רצה להחזיר מאוחר ואמרתי לו בצורה כל כך יפה אני גם צריכה קצת לנשום אוויר לאגור כוחות.
אבחנו לי ילדה בספקטרום אמרתי לו קצת תתחשב (הוא לא גר בעיר שלנו). והוא? כלום כאילו אני מדברת לקיר לא מאמינה שהבאתי עם אדם כזה 6 ילדים עד מתי עד מתי רשעים יעלזו!
איך אפשר להתמודד איתו? מה אני יכולה לעשות בשביל שיקח את הילדים? מה אתם יכולים לייעץ לי?