במזונות זמניים נקבע 1/3
מדור לשכ״ד עד 4500 שח. שמתי לב שבנוסף גם הורידו לי מזה 1/3 כי חלוקת הימים בינינו הם 5:9, כלומר 1000 שח עבור מדור. האבא גר במרכז ת״א בדירת המשפחה בחינם כמעט. כשנפרדנו שכרתי
דירה קטנה לידו כדי שהילדה תוכל להישאר בגן ותהיה קרובה לאביה (שכר הדירה הוא 6000 שח). משנה הבאה כבר לא נוכל לגור בדירה הזו יותר כי הילדה תהיה בת 3 וצריכה חדר משלה.
המשמעות היא שאם נישאר באיזור של בית האב, שכר הדירה יהיה בערך 7000-7500 שח לחודש. כמובן שאין ביכולתי לשלם את זה ובצער רב אאלץ לעזוב את העיר. לאחר שייעצו לי פה לנסות לדבר איתו ולהסביר (אפילו שידעתי שהסיכוי אפסי), כתבתי לו שלמערי לא אוכל להישאר בעיר, שאני מחפשת דירה בעיר קרובה (רמהש) ושאני יודעת שזה יהיה פחות נח אבל אין ברירה. האב לא הגיב והיום קיבלתי מכתב מעורך דינו שאומר שהוא לא מאשר את מעבר הדירה, הוא לא מוכן שארשום אותה לגן שהוא צריך לנסוע אליו באוטובוס ושבמידה ואעשה זאת אצטרך להביא בעצמי את הילדה לבית האב ולגן.
האיום נשמע לי חסר היגיון אבל מהכרותי עם בתי המשפט אני כבר לא יודעת לצפות מה הגיוני בעיניהם... בנתיים תקועה ולא יודעת איך לפעול- לא יכולה להרשות לעצמי לשכור דירה באיזור ומצד שני חוששת לשכור דירה במקום אחר ובסוף יחייבו אותי להתרוצץ כל היום בהסעות הילדה לאביה. האם יש אפשרות שיחייבו דבר כזה?? מה עוד אפשר לעשות במצב הנ״ל?
מוסיפה שאין אפשרות להגיע להסכמות עם האב. הוא לא ישנה את מקום מגוריו, לא יסכים להוסיף תשלום למזונות ולא ישתכנע שאעבור לעיר אחרת (מדובר עם מרחק של קילומטרים בודדים בלבד)