ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020



פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/05/2018 13:57
יפית ברדס-רוקח 21/05/2018 13:57
יפעת, שלום רב.
את מתארת בכאב מערכת יחסים לא פשוטה וכשבתווך נמצאים שלושה ילדים קטינים.
ברור שכל החלטה שלך תהיה הרת גורל, בקשר לחייהם של כל בני המשפחה (ולפעמים הדברים אפילו משליכים על המשפחה המורחבת).
ציינת ובצדק כי אף אחד מעו"ד במשרד איננו פסיכולוג או יועץ זוגי (אם כי אנו מגשרים) ולכן לא נוכל לתת לך עצות באשר להמשך נישואייך.
את צודקת, במסגרת עבודתנו ראינו המון מקרי גירושין, ונראה שהמקרה שלך איננו שונה בהרבה משאר הזוגות שמחליטים לצאת לדרך חדשה.
וכאן נכנס התפקיד שלנו: לאפשר לכם לסיים את הנישואין עם כמה שפחות שברון לב, וכמה שפחות כאבים ולא פחות חשוב- בעלות שפויה שתשאיר אתכם על הרגליים גם ביום שאחרי.
את ההחלטה להתגרש את צריכה לקחת לבד וכשתהיי שלמה עם ההחלטה (אולי את כבר שלמה) ההליך יהיה הרבה פחות נורא מזה שאת מדמיינת.
נשמח לעזור לך בכל שלב שתצטרכי.
צרי קשר עם המשרד לכל שאלה. בהצלחה!




רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון