ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
31/10/2018 10:19
סבטה 31/10/2018 10:19
אני ובעלי מכירים כמעט 7 שנים, מתוכם 4 שנים נשואים. כשיצאנו הוא היה אוהב לקנות לעצמו דברים כמו בגדים ומשחקי מחשב, אבל לא בהגזמה, בגבול הטעם הטוב.. מאז החתונה משו השתבש, והוא התחיל לשקר. היינו בחשבונות נפרדים, ולאחר החתונה גליתי שלקח הלוואה כדי לשלם לספקים, כשלי היה בצד מספיק כסף, ואמרתי לו שיש מספיק, בכל זאת פחד שנהיה במינוס ולקח הלוואה, ולא סיפר לי.

הבלגתי, הבנתי איכשהו, המשכנו הלאה. ביקשתי שיסיים לשלם את ההלוואה ורק לאחר מכן נאחד חשבונות, וזה מה שעשינו. מאז זה רק מדרדר, היו כל מיני שקרים קטנים פה ושם, אני כבר לא זוכרת מרוב שהיו הרבה. היו כל מיני חיובים קטנים כל כמה זמן, שתירץ את זה במשחקי מחשב או כל מיני חלפים למחשב.

אבל מה ששבר אותי לגמרי זה מה שקרה השבוע. נולדה לנו נסיכה לפני 7 חודשים, והחלטנו ביחד שאני יישאר איתה לגדל אותה בבית, והוא יעבוד שעות נוספות. בחודשים האלה קצת הפסקתי לעקוב אחריו ואחרי החשבון בנק, רק מידי פעם, כי סמכתי עליו.. התעסקתי כולי בילדה.. השבוע נחוורתי לגלות שהגענו לתקרת המינוס, ויש מלא חיובים מח"ול! כשנסיתי להבין מה זה, הוא שתק, לא הוציא מילה.. ואני כועסת ומדברת ושואלת, והוא כלום.. (חייבת לציין, שתמיד בכל השנים שלנו, בכל ריב הוא משתתק, ולמחרת כותב אסמס מתנצל.. אופי כזה..) בסוף בכעס ביקשתי שירשום לי את כל פרטי הכרטיס שלו ואני אברר מול חברת האשראי על מה החיובים.. כשאני בחדר מרדימה את התינוקת, והוא בסלון, הוא שולח הודעה שזה על משחקי מחשב ועידכונים למשחקים, ועוד כל מיני חשבונות של ערוצים באנטרנט של האבקות וכאלה.. הוא השאיר לי פירוט של הכרטיסים (יש לו 2) ובבוקר פשוט נחרדתי לגלות המון המון אבל המון חיובים של משחקים בחו"ל.. גליתי עוד הרבה דברים, המון אוכל בחוץ, כמעט כל יום אוכל במסעדה בהפסקה בעבודה, לא רק זה גם מזמין חברים לאוכל, קונה אביזרים למחשב, קונה מכשירים לאוטו, שגם על זה שיקר, רק כשראיתי את זה באוטו סיפר לי בגימגום וחצי הסבר, קנה אוזניות, קנה ג'ויסטיק ועשה הזמנה של המוצר לעבודה כדי שלא אגלה.. ועוד ועוד.

אני מרגישה שדי, נשבר לי, נמאס לי, אין לי אמון בו, אין לי כוחות להתמודד עם הילדותיות שלו, עם השקרים וההסתרות. אין לי כח לעוד מריבות וויכוחים. כבר הרבה זמן שהיחסים לא משו, מאז שנכנסתי להיריון אין אינטימיות, כי תמיד הוא אומר שטות מעליבה, או מתנהג לא יפה, או כל דבר דומה, אז תמיד יש לי כעס או מרירות כלפיו, לא מסוגלת להגיע לאינטימיות בכלל.

אני מעוניינת להתגרש, הוא מתחנן לעוד צ'אנס. טוען שיודע שיש לו בעית שקרים והתמכרות למשחקים, ונתן לי את הכרטיסים שלו לביטול, רוצה ללכת לייעוץ. אני מרגישה שאין טעם, כי לעולם לא אוכל לבטוח בו שוב.

מה אתם יכולים לייעץ לי לעשות במצב הזה?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון