ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/11/2018 17:07
איריס 07/11/2018 17:07
אמא שלי תמיד אמרה לי "עץ עקום לא ניתן ליישר"

אבל אני האמנתי באהבה, האמנתי שלא חשוב מה יקרה כל עוד יש אהבה על הכל ניתן להתגבר.

במשך שנים ספגתי אלימות נפשית, אלימות מילולית, אלימות כלכלית ופיזית מהגבר איתו חלקתי חיים שלמים, הבאתי איתו ילדים לעולם, תמכתי בו ושמתי אותו בעדיפות ראשונה, אפילו לפני הילדים.

עד לפני כמה ימים הוא בא אלי עם סכין ולראשונה בחיי הרגשתי פחד אמיתי.. לא בגללי, אלא בגלל הילדים. הבנתי שזה הרגע לבחור, לחיות או למות.

הזמנתי משטרה והם עצרו אותו, מסרתי עדות מלאה לראשונה, מעולם לא התלוננתי או דיווחתי.

רק מספר מצומצם של חברות ידעו מה אני באמת עוברת ולמרות כל הנסיונות לשכנע אותי לעזוב אותו תמיד נשארתי והצדקתי אותו.. הרי הוא בעלי, אב ילדיי.. איך אוכל לעזוב אותו כשאין לו איש מלבדי? איך אוכל להפריד אבא מהילדים שלו?

הוא עצור ולפני כתב אישום בניסיון לרצח או תקיפה, אין לי מושג ואני יושבת ובוכה על כך...

למה? זאת לא אני שטעיתי, להיפך... תמיד ניסיתי לרצות אותו, הקשבתי לטיפות מוח וספגתי את כל ההשפלות וההתפרצויות שלו במשך שנים.

אז למה אני יושבת, בוכה ותוהה האם עשיתי את הדבר הנכון?
רוצים לקחת אותי למקלט עם הילדים ברגע שהוא ישתחרר, הוא טעה ואני זאת שצריכה לברוח.

הוא טעה ואני זאת שצריכה לעצור את החיים שלי, לתלוש את הילדים מבתי הספר ומהחברים שלהם ולהכיר להם מציאות אחרת, עולם אחר של הישרדות רק בגלל שהוא הרגיש שלא מגיע לי לחיות יותר.

בעוד כשעה יתקיים עימות ביננו, מילה שלי כנגד מילה שלו ואני מוצאת את עצמי שבר כלי, לא מפסיקה לבכות.

איך לעזעזאל אני אמורה להתחיל מחדש לבד ולגדל שלושה ילדים קטנים כשאין לי עם מה להתחיל?

אני קוראת ושומעת על נשים אשר הצליחו לבנות את עצמן מחדש אחרי פרידה וגירושין ומייחלת ליום בו אני אהיה במקום שלהן, עצמאית, חזקה ומאושרת יותר.

אבל איך? מאז שילדתי את הבכור שלי לא עבדתי, הוא תמיד דאג להכל וגם כשלא היה ידעתי שכל עוד הוא פה אני לא צריכה לדאוג.
הכל פשוט עמוס לי רגשית ואני מנסה למצוא דרכים להתמודד, לא רוצה לבקש עזרה ולהפגין חולשה.. הרי ידעתי בשנייה שהתקשרתי למשטרה שאני יוצאת למלחמה על חיי, אז באיזה זכות אני יכולה לפנות למשפחה ולבקש עזרה?

אולי זה עוד רגע של משבר אבל אני יודעת שאני אתרומם ואצליח, הרי מה שלא הורג מחשל.. לא?

אני חזקה ויש לי את הילדים לצידי, סיבה לקום כל בוקר מחדש ולומר ניצחתי וניצלתי.

אז למה זה כל כך קשה? מה אני עושה מכאן? איך פותחים הליך גירושין? מה האפשרויות שעומדות בפני?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון