נשואים 8 שנים+3 ילדים גילאי 1.5,4,8
אחרי שנים של
אלימות מילולית והשפלות ברמה הכי נמוכה החלטתי שדיי לא עוד!
ניסיתי באמת שניסיתי ואפילו ברגע האחרון שינינו מהסכם
גירושין להסכם
שלום בית ולחילופין גרושין שבו סוכם על
מזונות בסך 6000 שקל שכוללים את הכל והשתתפות רק בדברים חריגים כמו פסיכולוג, שיניים וכדומה.
כמו כן רשום בהסכם שכל אחד נשאר עם ההלוואות שלו, האוטו שלו והקרנות
פנסיה שלו,
זמני שהות פעמיים בשבוע ללא לינה וכל שבת שניה, בקיצור הבחור באמת השתנה לטובה והתהפך 180 מעלות אבל שוב בהתקפות זעם שלו הוא לא שולט בעצמו ובפה שלו ושוב הקללות ליד הילדים ולי זה כבר לא מתאים, יש רגש עדיין יש סקס לפנים אבל ירד לי ממנו עקב כל הפגיעות שלו בי והחוסר אהבה כל פעם מחדש.
ההסכם אושר
בבית הדין וקיבל תוקף, יש לציין שאני כל החיים עבדתי במשרה מלאה וגידלתי וטיפלתי במשק בית כמעט לבד, הוא היה עוזר אבל לא יותר מידי.
כמו כן יש לציין שפערי השכר בינינו מאוד גבוהים, אני-7000, הוא-30000 בערך ואף יותר.
סיכמנו שאם רוכש את חלקי בדירה הוא אמור להביא לי 600000 שקל לאחר שנה, הוא נקלע קצת לתקופה לא טובה וצבר חובות, המצב בבית קטסטרופה, הוא לא רוצה לעזוב ולא רוצה שאני יעזוב.
בהסכם רשום שמרגע שאני מודיעה על הודעת הפרוד ועוזבת את הדירה הוא מחוייב במזונות מלאים, הוא טוען שאין לו כסף לשלם, הצעתי שיעבור לאמא שלו בינתיים, כי הוא בסוף החליט שנמכור את הדירה ושישלם לי רק 2000 שקל קניות וגם לא מוכן.
בהסכם רשום שברגע שמוכרים את הדירה מחסלים את המשכנתא ומה שנשאר מתחלק שווה בשווה, האדון החליט שאת כל החובות שיש לו שכוללים גם 50 אלף של האוטו שלו שבסוף ישאר אצלו נתחלק שווה בשווה, לי יש הלוואה של 20 אלף ולו חוב של 80 שכולל גם את האוטו, סך הכל חובות על סך 100 אלף, הוא טוען שהוא השקיע את כל כולו בבית הזה שזה כולל את שדרוג ושיפוץ הדירה, המטבח היוקרתי ואפילו את הצמידים שהביא לי לחינה רוצה חזרה שלא תהיה לי מזכרת ממנו לטענתו.
עכשיו יש לי הסכם עם פסק דין, אני לא יכולה לסבול אותו הוא נדר לי נדר שאם אני עוזבת לפני שהבית יימכר אני לא יראה ממנו שקל ושלא אכפת לו מהוצאה לפועל וכל זה.
מה אני עושה? בסופו של דבר ייצא לי מהחלוקה בסביבות ה-650 ולא 700. אני אמורה לוורת או להתגמש אם יש לי הסכם ביד? בנוסף איים שלא רוצה לשלם מזונות 6000 שקל אלא רק 4500.
טוען שכל השנים רוב הוצאות הבית והמשכנתא היו עליו והוא לא מוכן לצאת פראייר - אני שילמתי דברים אחרים כמו הגן והצהרונים, האוטו שלי ששילמתי במשך 5 שנים לבד ולכן זה כל כך מעצבן אותי שהוא הכניס את עניין הרכב שלו לתמונה.
מה אתם מציעים לעשות?