שלום
אני אשה שומרת מסורת, נשואה 3 וחצי שנים עם ילד. התחתנתי בחצי שידוך, אחרי שיצאתי עם בעלי כמה חודשים והתאהבנו. הוא אבא למופת ומאז הנישואים לא אין לי מילה רעה להגיד עליו. בסוף השבוע האחרון הוא ביקש לדבר איתי, וסיפר שהוא אוהב גם גברים ונמשך בעיקר לגברים, אבל מאד אוהב אותי ולא רוצה
להתגרש. כמובן שזה תפס אותי בהפתעה מוחלטת. לא היה לי שמץ של מושג. לא הבחנתי בדבר מעולם.
אני במצב של בלבול גדול ואיני יודעת לאן לפנות. כמובן שהוריו, משפחתו וחבריו לא יודעים דבר. איש חוץ ממני לא מכיר את הנטיה המינית שלו. יש לציין שאנחנו מקיימים יחסי אישות באופן קבוע לאורך כל הזמן שאנחנו ביחד וזה שבעלי הוא למעשה גיי לא עלה בדעתי עד שהוא חשף את עצמו.
אני לא יודעת לאן לפנות. מה לעשות. אם מי לדבר. להישאר איתו או להתגרש? אין לי מושג מה משמעות הדבר
בבית הדין הרבני ואין לי כל רצון לחשוף את בעלי. כשאני מתחילה לחשוב על הילד ששניינו כל כך אוהבים אני נתקפת פחד אמיתי שכמעט משתק אותי... ואין לי עם מי לשתף.
מה אני עושה במצב כזה? איך מתמודדים מול בשורה שכזאת ועם העובדה שברור שבעלי למעשה שיקר לי לאורך השנים שאנחנו ביחד... האם אפשר
לשקם את חיי הנישואים אחרי שמגלים שהבעל אוהב גברים? האם אפשר להתגבר על זה ולקיים חיי זוגיות ומשפחה בצורה תקינה?
יש לי המון שאלות אבל מרוב לחץ אין לי אפילו תשובה אחת. האם תוכלו לעזור לי לחשוב ולקבל החלטות?