ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020



פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
24/02/2020 13:14
יעל 24/02/2020 13:14
צהריים טובים לכם

רציתי לברר אם הגרוש שלי לא משלם לי מזונות כבר שנה ולפני חצי שנה הוא פתח תיק של פשיטת רגל - כרגע השופטת פסקה לו לשלם את המזונות החודשיים כל עשירי לחודש ואת החוב שלו מיום פתיחת התיק של פשיטת רגל עד היום היא מחלקת ל 12 תשלומים.

כל תשלום הצטרף לתשלום השוטף של המזונות שנקבעה לו לשלם בכל עשירי לחודש. רציתי לדעת כי אני צריכה עכשיו להגיש למנהלת המיוחדת בתיק תביעה בגין מזונות עבר. הבנתי שזה נקרא תביעת חוב עבר.

השאלה שלי אם אני צריכה לרשום שם את כל החוב שיש לו כל השנה שהוא לא שילם לי או מהיום שהוא התחיל לא לשלם לי עד היום שהוא פתח את התיק של פשיטת רגל? האם נכון לעשות את התהליך מול המנהלת המיוחדת לבד או שאני שוב צריכה לקחת עורך דין?




רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון