ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
16/04/2020 12:23
ר.ז 16/04/2020 12:23
אני ובעלי בתהליך גירושין כבר שנה.
יש לנו הסכם חתום ע"י עו"ד שאושר בבית הדין.
יש לנו 3 ילדים גילאי: 1.5 ,4.5 ,8

סוכם על מזונות בסך 6000 ש"ח (כולל הכל גם מחציות), משמורת אצלי, הסדרי ראיה שלו:

שני ורביעי וכל שבת שניה.

הוא עצמאי שמרוויח בסביבות ה-40 אלף ויש לי הוכחות לכך (כמובן שמצהיר רק על 8) בחודש ואני שכירה שמרוויחה כ-7000 ש"ח.

אנחנו כרגע חיים תחת קורת גג אחד, יש לנו דירה משותפת ביחד שהוא מאיים עליי שהוא לא ישלם לי שקל מזונות אם אני עוזבת לפני שהדירה נמכרת למרות שבהסכם רשום שמרגע הודעת הפרוד ועזיבתי הוא מחוייב במזונות מלאים, אני לא יכולה לסבול אותו ואת ההשפלות שלו עד מכירת הבית ומצד שני מפחדת שלא ישלם, יתרה מזאת הוא טוען שההסדרי ראייה זה ממש כמו משמורת משותפת, אז בשביל שישנו אצלו הוא מוכן להלחם על משמורת משותפת אם זה מה שיחסוך לו את המזונות, בהתחלה תיכננתי לעבור ליד ההורים על מנת שיעזרו לי אבל בגלל הפרשי מחייה משמעותיים וגם מבחינת הסדרי ראיה שיהיה לו יותר קל שקלתי להשאר בעיר שהוא גר (20 דקות נסיעה מאיפה שההורים שלי גרים) וגם שקלתי שכל עוד הילדים קטנים תהיה לי ממנו עזרה, הבן אדם לא יכול לעמד במשמורת משותפת כי הוא חוזר נורא מאוחר הביתה כי הוא עצמאי שמחזיק עובדים והוא לא יעמוד בזה, הוא רוצה לעשות הכל בשביל לא לשלם מזונות, בקיצור בגלל שאני קצת חוששת שהוא יילחם על משמורת משותפת אני באמת שוקלת לעבור לגור ליד ההורים ולחיות קצת בדוחק אבל מצד שני להרוויח שקט נפשי, כי הוא אובססיבי ברמות, שככה מבחינה זוגית יכולה להיות לי בעיה אם אגור לידו, הוא יעשה לי את המוות. בהסכם סוכם שהוא מאשר לי לעבור לגור בעיר של הוריי.

בקיצור האדיוט מתחרט על כל סעיף וסעיף שחתם, גם רשום שכל 1 נשאר עם החובות וההלוואות שלו בחשבון ועכשיו דורש ממני לשלם חצי מהחוב של הרכב שלו ( כחמישים אלף ש"ח) שישאר שלו בסוף. בקיצור מדובר פה באדיוט.

האם הוא יכול לשנות דברים אחרי שכבר אישרנו את ההסכם (אחרי חצי שנה של דם, יזע ודמעות)

ושאלה נוספת אם אני עוברת ליד הוריי מן הסתם אצטרך לרשום אותם למסגרות בעיר הוריי, בפעם הקודמת חייבו אותי להביא אישור של האבא(זה היה לפני שההסכם נחתם ובזמנו חתם לי)
מה קורה אם אני קמה ועוזבת לאיפה שהוריי גרים מה שנוגד את דעתו כי הדירה עדיין לא נמכרה, והוא מתנגד שארשום אותם למסגרות אחרי שכבר אשכיר לי דירה איפה שהוריי גרים (משבצים אותם למסגרות לפי האזור מגורים, ולכן אני חייבת להשכיר דירה לפני)

מה אני עושה אז? אני חייבת את חתימתו אם בהסכם רשום שהוא מאשר לי לגור שם?

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון