נשואה בת 40 בפעם השנייה עם ילד בן 10 ,8 שנים ביחד החיים ביחד לא קלים בכלל אין הבנה משנינו תקשורת טובה תמיד מכבה אותי לא יודע לתת לי לשמוח ואני תמיד מוותרת בשביל השלום בית שוב שולם שוב ברוגז ושוב שום חג ! לא אוהב להיות ביחד עם המשפחה וכל חג יש רבים ובאלגן אין חג שקט!! מצד השני המשפחה שלו בכלל לא בקשר איתי לא סובלים מאז שהתחתנו שונאים אותי ואני שותקת מעבירה, העיקר אני עם משפחתי והילדים ובעלי סבבה אבל כבר נמאס כמה אפשר לריב גם עם הבן שלי הוא לא מסתדר . לא מסתדר לא עם החינוך שלו איך שהוא לומד וכל הזמן עושה השוואות עם הבן שלו בן 14 כמה הוא והוא והוא . אבל אין מה לעשות אין ילדים שווים !! לא ציפיתי יש לי 2 ילדים ממנו בני 3, ו 4 לא פשוט לי לעשות צעד פעם שנייה מאוד קשה !!! אני נכה וארבע שנים בבית דלקת פרקים שגם זה כואב לו שאני בבית לא יוצאת לעבוד !!! לא חייה על חשבנו והייתי חייה יש לי קיצבה !!! הגענו לשלב שדי נמאס לריב נמאס שאין תקשורת אין סקס כי אין לי מישכה מרוב הפגיעות שלו בי אז התרחקתי ממנו וכבר הרבה זמן לא ישנה איתו !!! השאלה מה עושים איך מצד אחד מנסה לעשות שוב ושוב
שלום בית בשביל הילדים מה שעשיתי כל השנים. אבל זה לא הולך, הוא זורם אוהב חברה אנשים כל אחד יעשה לו משהו וזהו הוא לא מכיר אותו !!!!! קשה לי נפשית לחיות כך !! והוא גם בנוסף מאיים עם תלכי לתבוע אותי אגרום לבעלת הדירה להוציא אותך !!! אני אומרת לו אתה לא מתבייש זה הילדים שלך . למה כי אני לא מסכימה 2000 לשלם לי על שני ילדים !!! אין יותר שקל !!! בנוסף לגרושה שלו לא שילם כבר 7 שנים 1000 והיא וויתרה הכל העיקר שיעזוב אותה בשקט !!! השאלה כמה אפשר עם משהו שאין תקשורת טובה אני מגדלת את הילדים בבית עושה הכל חוץ ולעבוד ובשבת עם הילדים כי שומרי שבת שום דבר !!! אולי קצת מקלחות וזהו . אני עובד את לא !!! זה שאני בבית זה לא אומר כלום לנקות לבשל לקבל את הילדים להיות אחרי צהרים לרדת למטה ארוחת ערב זה כלום אני עובד יותר קשה !!! טוב אני שותקת לא נורא . אבל כבר אין לי כח לסבול אותו זהו אין לי שקט רוגע מצד שני מפחדת לעשות את הצעד פעם שנייה !!!! למרות שאני חזקה ויצליח אבל רק המשמעות ששוב זה הפחד שלי . אני אישה מאוד שמחה אוהבת ילדים את הבן שלו מקבלת באהבה גדולה פעם בשבועיים אבל הוא קשה לו מאוד . זה מוסיף אבל בלי קשר מרוב הפגיעות הריבים הבכי שלי שאני בוכה ההוא לא יבוא ירחם יחבק יתן לי לבכות שעות או ינסה לדבר. הברוגז שלו זה יכול להיות שבועיים!! לא מדברים . עד שנמאס כבר אמרתי לא זה לא חיים די. יכול להיות אנחנו לא מתאימים וזהו -
להתגרש! כמה אפשר לנסות נסיון ושוב ושוב .
עכשיו אנחנו בהחלטה סופית הוא כבר חודשים שהחלטנו שזהו נמאס ואז מגעים לרגע כוכב בגלל הילדים בואי ננסה שוב היה לו
דירה שהוא רצה לעבור ביטל ונשאר . ועכשיו היה לפני שבועיים שוב לפני
פרידה דירה שהוא סוגר ושוב אני מרחמת אבל לא מסוגלת להתקרב אליו . היינו בכמה סיבובים של
ייעוץ זוגי לפני הנשואים כי מהתחלה היה קושי , קיצר אני במערבולת דרכים מפחדת לעשות צעד כי הוא לא קל הוא שקל לא רוצה להשתתף חוץ 2000 שקל !!! אין לנו בית רכב זה שלו לפני הנשואים לא אכפת לי שיקח! אז הרבה להילחם אין זה רק על טובת הילדים! אני מהילד הראשון מקבלת 1800 שקל. בחיים את לא תקבלי שקל ממני יותר 1000 שקל !!
שאלת השאלות מה לעשות איך עושים פעם שנייה לא מפחיד לא חושבת על זוגיות יותר בחיים! אבל להישאר בלי תקשורת טובה חיבה צחוקים חיימה אין מה להישאר עדיף לי שקט עם הילדים שלא יגדלו למצב של אי שקט. נמאס, כמה הם רואים
מריבות וויכוחים ובלאגן.
הוא ישן לבד אני עם הקטנים כי חם לי בחדר אין מזגן והוא חי כבר 3 חודשים בלי להכניס שקל לבית כי כל הזמן אנחנו בנסיונות !! בקיצור בנות איך עושים את זה פעם שניה ואיך מתמודדים עם 3 ילדים לבד? לא רוצה ליפול על המשפחה שלי, על טעויות שעשיתי אני משלמת.