ייעוץ ראשוני ללא התחייבות: 077-997-4020

פורום גירושין ודיני משפחה בהנהלת עורך דין שרון סגל

נושא
מחבר
תאריך ושעה
28/04/2016 14:59
ריטה 28/04/2016 14:59
אני צריכה התייעצות בנוגע למקרה שקרה לי אתמול, הכי הזוי בחיי.

אתחיל מהתחלה.

סבתא שלי אישה מבוגרת ניצולת שואה. היא משכירה דירה מ 2004. (אני ובעלי מתגוררים עם סבתא, בחדר נפרד מזה שנתיים) סבתא תמיד הסתדרה עם בעל הדירה. לפני כשנה קיבלנו בשורה מצערת שהוא בתרדמת עמוקה, וזמן קצר לאחר מכן הוא נפטר. בתו הייתה אמורה להפוך ליורשת של הנכס לפי צוואה ככל הנראה. מאז היא לא עוזבת אותנו בשקט.

כאשר אביה היה בתרדמת, סבתא הייתה אמורה לחדש חוזה שכירות, והיא עשתה זאת מול אישתו של בעל הדירה ע"י הציג שלה, כאשר כל התנאים והשכ"ד נשארו אותן הדבר. כמה ימים לאחר מכן, ביום שבת הופיע ה"יורשת" של הבית, בטענה שהיא באה לבדוק נזילה (הדירה מאד ישנה ולא משופצת והיו בעבר נזילות למינהם).

כאשר היא נכנסה היא היתה עם בעלה וחוזה שכירות שנחתם לפני כן. היא דרשה העלאת שכר דירה במיידי, ועם לא היא תפנה את כולם מהדירה. לאחר וויכוחים מייגעים, גירשנו אותה מהבית ולא ראינו אותה עד אתמול.

אתמול בשעות הבוקר כאשר היינו בעבודה, היא פרצה את המנעול של פלדלת, נכנסה לחדר שלי ושל בעלי והתחילה להשחיט הכל, היא שברה שולחן זכוכית, גיטרה "גיבסון" חשמלית, מגבר לגיטרה ועוד מלא דברים, סבתא שלי שמעה רעש, והציצה מהחדר שלה החוצה ומיד נעלה את הדלת , ה"יורשת" הבחינה בה, וניסתה לפרוץ את הדלת שלה עם איזשהו חפץ. זמן קצר לאחר מכן הגיע משטרה למקום ופינתה אותה מהדירה למעצר.

אנחנו רוצים להגיש תביעה, על הסגת גבול, השחטת רכוש ועוד הרבה דברים. מה עלינו לעשות על מנת להתקדם? יש תמונות של הנזק שנעשה במקום.

מקווה שהשאלה מתאימה לפורום שלכם - מבקשת את הכוונתכם.

רוצה לשמוע חוות דעת של עו"ד מנוסה? פנה/י אלינו:
077-997-4020
info@good-divorce.co.il

שעות פעילות: 9:00 - 19:00

דרך מנחם בגין 146 תל אביב

הכתבות הכי פופולאריות בנושא:
עורך דין גירושין כל הזכויות שמורות © האמור באתר אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי | מפת האתר | תקנון